Εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων για τα ληξιπρόθεσμα

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σκοπεύουν να προχωρήσουν τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών στο υπουργείο Οικονομικών, γεγονός που φέρεται να επιβεβαιώνουν στελέχη του οικονομικού επιτελείου.

Σχετικά τώρα, με τις οφειλές προς τα ταμεία, από ασφαλιστικές εισφορές, διευκρινίζονταν από τις ίδιες πηγές, ότι στόχος είναι έως την 1/7/2013 να μεταφερθούν όλα τα χρέη ασφαλισμένων στα ασφαλιστικά ταμεία στο ΙΚΑ και από το 2017 να βεβαιωθούν όλα στην εφορία, προκειμένου να αναζητούνται κεντρικά από το υπουργείο Οικονομικών.

Εν τω

μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται και νέα συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, στο κτίριο της οδού Σταδίου, μεταξύ της τρόικας και στελεχών των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, για το ζήτημα της νέας ρύθμισης για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Νωρίτερα, υπήρξε για το ίδιο θέμα συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Πάνο Τσακλόγλου, στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας συμμετέχουν και οι διοικητές του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος και του ΟΑΕΕ, Γεωργία Κοτίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα