«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στον Πειραιά-Από τύχη γλύτωσε τηλεοπτικό συνεργείο (video)

Τα όσα τραγικά έγιναν στον Πειραιά ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων φαίνεται πως προκάλεσαν μεγάλο θόρυβο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση.

Αποκορύφωμα σε όλα αυτά το γεγονός ότι απο τύχη δεν είχαμε σοβαρά τραυματίες όταν ένας χρυσαυγίτης επιτέθηκε με δολοφονικό τρόπο κατά του τηλεοπτικού συνεργείου του τηλεοπτικου σταθμού E tv!

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Τόσκα

Η ανακοίνωση του

ΣΥΡΙΖΑ θέτει όμως έντονους προβληματισμούς καθώς καταφέρεται τόσο κατά της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της πολιτικής ηγεσίας, δηλαδή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα. Με απλά λόγια, η κυβέρνηση κατηγορεί την ελληνική αστυνομία πως συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή και στην παρέχει ασφάλεια!

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί μάλιστα ευθέως τον κ. Τόσκα σημειώνοντας πως καμία στάση ανοχής δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή, υπογραμμίζοντας πως ο «εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα».

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση, τόσο από το υπουργείο, όσο και από την ΕΛ.ΑΣ.

Η δολοφονική επίθεση χρυσαυγίτη κατά τηλεοπτικού συνεργείου

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η δολοφονική επίθεση μέλους της Χρυσής Αυγής εναντίον δημοσιογράφου και εικονολήπτη του ΕTV.Όπως θα δείτε στο βίντεο, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα