Ελληνικοί υπότιτλοι χωρίς κόπο...

Πόσες φορές σας έτυχε να έχετε κατεβάσει μια ταινία ή σειρά και να μην μπορείτε να βρείτε τους υπότιτλους για να απολαύσετε το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Η λύση για το πρόβλημα είναι το ανανεωμένο BS player και για τα κινητά με λειτουργικό Αndroid. Βέβαια το BS player έγινε ευρύτερα γνωστό όταν χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά σε υπολογιστές. Το BS player

είναι ένα media player για android συσκευές με δυνατότητες αντίστοιχων προγραμμάτων για τον υπολογιστή.

Πιο συγκεκριμένα, εκμεταλλεύεται την «ελευθερία» του android και με την άδεια του χρήστη βρίσκει τους διαθέσιμους υπότιτλους για το αρχείο που επιθυμεί και τους συγχρονίζει μόνο του. Ουσιαστικά το μόνο, που έχει να κάνει ο χρήστης, είναι να ανοίξει το αρχείο και όλα γίνονται αυτόματα. Αφού κατεβάσετε το αρχείο με τους υπότιτλους που θέλετε, για να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους επιλέγετε: preferences> subtitles>subtitle encoding και επιλέγουμε «windows-1253». Μετά Online subtitles> online subtitles language και γράφουμε «gre» και στο subtitle language επιλέγουμε «Greek». Η πολύ καλή και χρηστική αυτή εφαρμογή υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Ο χειρισμός είναι πολύ εύκολος αφού διαθέτει και gestures, για παράδειγμα ο χρήστης αρκεί να σύρει το δάχτυλο του κάθετα για να για να ρυθμίσει την ένταση του ήχου ή οριζόντια για fast forwards/backwards χωρίς να διακόψει την αναπαραγωγή.

Επίσης υποστηρίζει τα περισσότερα είδη αρχείων βίντεο όπως (avi,divx,mkv,mov,mpg,mp4) και πολλά αλλά, καθώς και μη αποσυμπιεσμένα αρχεία RAR. Η εφαρμογή είναι δωρεάν τόσο για τα κινητά, όσο και για τους υπολογιστές.

Keywords
Αναζητήσεις
πως συνγχρωνιζω τους υπότιτλους bs player σε android, greek subs app android
Τυχαία Θέματα