Έγκυος 16χρονη από το βιασμό του πατριού της

Σοκ προκαλεί καταγγελία 16χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της, με αποτέλεσμα να κυοφορεί το παιδί του.

Το δράμα της ανήλικης κοπέλας ξεκίνησε πριν ένα μήνα, όταν μετά από καυγά που είχε με τον πατέρα της, μετέβη στο σπίτι όπου διαμένει η μητέρα της με τη μικρότερη της αδερφή.

Το πρώτο βράδυ η 16χρονη ξάπλωσε για ύπνο με την αδελφή της, την οποία ο πατριός λίγο αργότερα μετέφερε στο δωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα, προκειμένου να ξαπλώσει ο ίδιος με την 16χρονη.

Όταν η ίδια αντιλήφθηκε τις προθέσεις του πατριού της, έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να ακούσει η μητέρα της και να παρέμβει.

Αυτό συνέβη δύο φορές. Ο δράστης ωστόσο ήταν αποφασισμένος να υλοποιήσει το σχέδιο του και μετέβη για τρίτη φορά στο δωμάτιο της ανήλικης και, αφού τη φίμωσε, φέρεται να τη βίασε.

Την επόμενη μέρα, η 16χρονη κοπέλα διηγήθηκε στη μητέρα της όλα όσα συνέβησαν και εκείνη έδιωξε από το σπίτι τον αλλοδαπό σύντροφό της. Έπεισε, όμως την κόρη της να μην καταγγείλουν την υπόθεση στην αστυνομία. Λίγες μέρες αργότερα, η μητέρα της ανήλικης και ο δράστης συμφιλιώθηκαν και συνέχισαν την συμβίωση τους.

Όταν η άτυχη κοπέλα συνειδητοποίησε ένα μήνα αργότερα, ότι ήταν έγκυος, αποφάσισε να εξομολογηθεί στον πατέρα της το περιστατικό, ο οποίος έσπευσε στην αστυνομία μαζί με την κόρη του να κάνουν καταγγελία.

Εναντίον του δράστη και της μητέρας της μαθήτριας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε 8ήμερη κράτησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα