Έγινε η συνεδρίαση στο ΚΕ.Σ.Α.– Μέσα στον Δεκέμβριο η έγκριση για την Αγιά Σοφιά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σχεδόν 2,5 ώρες κράτησε η συνεδρίαση, για την Αγιά Σοφιά στο ΚΕ.Σ.Α.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ (Κυρατσούς – Ανδριόπουλος) βγήκαν ικανοποιημένοι από τη συνεδρίαση

Αυτό που ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α. από την ΑΕΚ είναι κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο του γηπέδου, τις οποίες και δέχθηκε η μελετητική ομάδα της ΑΕΚ. Οι τροποποιήσεις αυτές δεν αλλοιώνουν

το έργο και θα γίνουν μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Το σημαντικό είναι πως στην ΑΕΚ έχουν τη διαβεβαίωση από το ΚΕ.Σ.Α πως στην επόμενη συνεδρίασή του, μέσα στον Δεκέμβρη, κι εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι αλλαγές στο σχέδιο θα δοθεί η τελική έγκριση και θα τελειώσει και αυτό το θέμα, με την άδεια κατόπιν να είναι αποκλειστικά στα χέρια του Υπουργού ΠΑΠΕΝ.

Κατά την αποχώρησή του από το ΚΕ.Σ.Α. ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε:

«Ήταν μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με το αρχιτεκτονικό συμβούλιο. Υπήρχαν ορισμένες παρατηρήσεις οι οποίες από τη μελετητική ομάδα επί της αρχής έγιναν δεκτές.

Αυτές τις παρατηρήσεις και αλλαγές η μελετητική ομάδα τις επόμενες επτά με δέκα μέρες θα τις επεξεργαστεί και θα τις υποβάλλουμε πάλι στο ΚΕ.Σ.Α προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ώστε η επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου να είναι η τελική και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η τελική συνεδρίαση ελπίζουμε να είναι μέσα στον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι γνωστό το χρονοδιάγραμμα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Το άρθρο Έγινε η συνεδρίαση στο ΚΕ.Σ.Α.– Μέσα στον Δεκέμβριο η έγκριση για την Αγιά Σοφιά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα