Δύο συναυλίες του Γ. Μαργαρίτη σε Μέγαρα-Ζεφύρι με ελεύθερη είσοδο

Δύο μεγάλες συναυλίες με τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη θα προσφέρει η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής ενόψει των Χριστουγέννων στους συνανθρώπους μας της 3ης ηλικίας.

Η πρώτη θα δοθεί στο Ζεφύρι στο κλειστό γήπεδο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 και η δεύτερη στα Μέγαρα στο Κλειστό του 8ου Δημοτικού Σχολείου επίσης στις 18:00.

Οι εκδηλώσεις γίνονται με τη συνεργασία των Δήμων Φυλής και Μεγάρων και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στις συναυλίες είναι προσκεκλημένοι και θα την παρακολουθήσουν ηλικιωμένοι από όλα

τα ΚΑΠΗ των Δήμων Φυλής και Μεγάρων σε μια προσπάθεια να δοθούν λίγες στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στους δύσκολους χορούς που περνάμε ενόψει των εορτών.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μαζί με την 8μελή ορχήστρα του υπόσχεται ένα δίωρο πρόγραμμα με γνωστά λαϊκά τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες που θα ανεβάσουν το κέφι και θα προσφέρουν νότες ξεγνοιασιάς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου δήλωσε: «Επιλέξαμε φέτος, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, να προσφέρουμε στους ηλικιωμένους της Δυτικής Αττικής δύο εκδηλώσεις – συναυλίες με τον Γιώργο Μαργαρίτη, έναν καλλιτέχνη με μεγάλη ιστορία στο λαϊκό τραγούδι και ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες. Είναι πραγματικά το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να χαρίσουμε λίγο χαμόγελο, χαρά και ψυχαγωγία στους ανθρώπους που δοκιμάζονται ίσως περισσότερο από όλους από την κρίση. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και θέλω να σας προσκαλέσω όλους τόσο στο Ζεφύρι όσο και στα Μέγαρα τη Δευτέρα 16 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα