Διήμερο εκδηλώσεων αλληλεγγύης στον Δήμο Παλλήνης


Διήμερο δράσεων αλληλεγγύης, με συναυλία αλληλεγγύης και χαριστικό –ανταλλακτικό παζάρι, διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης, στις 16 και 17 Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας ( 17 Οκτωβρίου).

Στόχος των εκδηλώσεων είναι αφενός η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και αφετέρου η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του.

Ειδικότερα:

-Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Αλληλεγγύης στις 20.00 στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης,με την Ορχήστρα «Μίκυ Θεοδωράκη» και τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Καλλιόπη Βέττα, Ηλία

Ζούτσο, Βασίλη Λέκκα, Γιώτα Νέγκα και Μπέττυ Χαρλαύτη.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αλλά και οι Εθελοντές Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της σχολικής χρονιάς 2013-2014.

Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Παλλήνης αντίστοιχα.

-Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί ολοήμερο Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι από τος 10.00 έως τις 18.00 στο χώρο στάθμευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, Λ. Λεονταρίου (δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης), όπου θα ανταλλάσσονται ή θα χαρίζονται είδη ένδυσης, υπόδησης, βιβλία, cd, είδη οικιακής χρήσης σε καλή κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα