Διευρυμένη σύσκεψη της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με το δήμαρχο Περάματος

Τους τρόπους και τις διαδικασίες για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Περάματος αναζήτησαν 6 παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου στις 04/10/2013 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια και της σχετικής συζήτησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο,

έγινε αναφορά στην καλπάζουσα υψηλότατη ανεργία σε συνδυασμό με την έλλειψη ουσιαστικής κοινωνικής φροντίδας στο Δήμο Περάματος, που τροφοδοτούν εκφασισμό και βαρβαρότητα.

Με την ανταλλαγή απόψεων αποφασίστηκε η από κοινού ανάληψη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων δράσεων που θα ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα αφού κοστολογηθούν και συγκεκριμενοποιηθούν. Η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει και την σύνταξη μελετών που αφορούν τις υποδομές και την κοινωνική φροντίδα στο Δήμο, όπου χρειάζονται αφού ο Δήμος δεν έχει την δυνατότητα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Περάματος κ. Ζουμπούλης Παντελής, ο πρώην Δήμαρχος κ. Πατσιλινάκος Ιωάννης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι: από την παράταξη «Αττική Νέα Προοπτική» κ. Αλεβίζος Περικλής, από την παράταξη «Γιάννης Δημαράς – Άρμα Πολιτών» κ. Γαλανός Νικόλαος, από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» κ. Μανουσογιαννάκης Ιωάννης, ο επικεφαλής της παράταξης «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής Ελεύθερη Αττική» κ. Καπάταης Χρήστος, ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική Οικολογική Απάντηση» κ. Διάκος Κωνσταντίνος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ.: Τσιρίδης Γεώργιος, Αξαρλής Ιωάννης, Ματαράγκας Γεώργιος, Μαρούλη Μαρία – Χρυσούλα και ο ειδικός Σύμβουλος Δήμου Περάματος κ. Γουρουντής Κωνσταντίνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα