Ραφήνα-Πικέρμι: Εκδήλωση-ενημέρωση για το Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και δημόσιας διαβούλευσης με όλους τους εμπόρους της πόλης, προκειμένου να ακουστούν όλες οι απόψεις και να διαμορφώσουν από κοινού τη θέση του Δήμου στο θέμα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές στη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Εν όψει της εφαρμογής του άρθρου 16, παρ. 2 του Ν. 4177/2013 (Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις), ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου κλήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής

να καταθέσει τις θέσεις του για το συγκεκριμένο θέμα. Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους εμπόρους της Ραφήνας και του Πικερμίου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013, ώρα 14:30, στη Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ραφήνας (Αραφηνίδων Αλών 12).

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, κ. Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές στα όρια του Δήμου μας είναι ένα θέμα που αφορά τόσο τους επαγγελματίες της πόλης όσο και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα στην περιοχή μας που φιλοξενεί το δεύτερο μεγαλύτερο επιβατικό λιμάνι της Αττικής και προσελκύει πλήθος επισκεπτών 12 μήνες το χρόνο. Δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σε όλους τους εμπόρους να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ώστε όλοι μαζί να συν-διαμορφώσουμε τις θέσεις του Δήμου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Καλώ όλο τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας ώστε οι αποφάσεις μας να είναι προς όφελος όλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα