Ευαισθησία και ανθρωπιά στην 3η αιμοδοσία του δήμου Διονύσου

Τη μεγάλη τους ευαισθησία και ανθρωπιά απέδειξαν οι συμπολίτες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και κατά την δεύτερη ημέρα της 3ης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου, μέσω των τμημάτων αιμοδοσίας, πρόνοιας και εθελοντισμού, για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη ημέρα της 3ης εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Δ.Ε. Δροσιάς, από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη ημέρα που διοργανώθηκε

τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου το απόγευμα σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου.

Δεκάδες πολίτες εκ των οποίων και αρκετοί νεαροί, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά αιμοδότες, έσπευσαν να προσφέρουν αίμα, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τη μεγάλη ευαισθητοποίησή τους.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος επισκέφτηκε την αιμοδοσία και συνομίλησε με αιμοδότες, σε δήλωσή του σημείωσε: «Όπως έχω ξαναπεί η αιμοδοσία αποτελεί στις μέρες μας τη σημαντικότερη προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην 3η εθελοντική αιμοδοσία, τόσο κατά την πρώτη ημέρα στη Δ.Ε. Δροσιάς, όσο και την δεύτερη στη Δ.Ε. Κρυονερίου, για την ευαισθησία και την ανθρωπιά που επέδειξαν. Στόχος του Δήμου μας είναι να ενισχύει με κάθε μέσο και τρόπο, την εθελοντική προσφορά, αναδεικνύοντας τη σημασία και την υψηλή αξία του ανθρωπισμού. Οι εθελοντικές αιμοδοσίες θα συνεχιστούν, όπως έχουμε αρχικά προγραμματίσει δύο φορές τον χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται και να αυξηθούν καθώς υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας, που πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές της αιμοδοσίας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και την δημοτική Τράπεζα αίματος, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 213 2030620 &603 ή να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη αιμοδοσίας του Δήμου κα Κέλλυ Σαββοπούλου στο τηλ.: 6942082061 και μέσω του email: [email protected]

Υπνεθυμίζεται, ότι ο κάθε αιμοδότης μία φορά το χρόνο δικαιούται να κάνει δωρεάν εξετάσεις στο Νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Τηλέφωνα επικοινωνίας για το ραντεβού των εξετάσεων: Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός: 213-2068-782 213-2068-637 κ. Αβράμη Διονυσία, & κ. Παγώνη Μαρία από 09:00 εως 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα