ΔΕΘ : Ο Μπουτάρης «ρίχνει πόρτα» στον Αλέξη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παρευρέθη στα εγκαίνια της ΔΕΘ , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει την διαφωνία του με τον πολιτικό χαρακτήρα που έχει λάβει η συγκεκριμένη έκθεση.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Μακεδονία, «το γραφείο μου επικοινώνησε ήδη με το γραφείο του πρωθυπουργού, ώστε να ενημερωθώ εάν

ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να με επισκεφθεί στο δημαρχείο κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ. Είμαι αποφασισμένος, εάν έλθει στο γραφείο μου, να του πω, «Αλέξη, το σκέφτομαι να μην έλθω στα εγκαίνια της Έκθεσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Εξάλλου ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε και την κάθετη αντίθεση του στην μετατροπή ενός οικονομικού γεγονότος όπως είναι η ΔΕΘ σε βήμα πολιτικών εξαγγελιών, ενώ επιπρόσθετα ξεκαθάρισε, πως η πρόθεσή του να μην παρίσταται στα εγκαίνια της έκθεσης, δεν συνδέεται με το ποια κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία.

«Παλαιότερα είχα πει ότι δεν θέλουμε να έλθει ο Σαμαράς στην πόλη. Το ζήτημα για μένα είναι η λειτουργία της πόλης», κατέληξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Το άρθρο ΔΕΘ : Ο Μπουτάρης «ρίχνει πόρτα» στον Αλέξη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα