Χωρίζουν το καλοκαίρι οι δρόμοι Ντόρτμουντ – Κλοπ, δείτε ποιες ομάδες ενδιαφέρονται

Τέλος εποχής για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά από μια επταετία αφήνει τα κιτρινόμαυρα της Μπορούσια, όπως ανακοινώθεκε σε κοινή με τη διοίκηση της ομάδας συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν στα ΜΜΕ και στους φιλάθλους της γερμανικής ομάδας ότι στο τέλος της σεζόν που διανύουμε θα χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο ίδιος ο Κλοπ επεσήμανε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δεν υπάρχει συμφωνία δική του με άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε

και στο λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, λέγοντας: «Πάντα έλεγα πώς όταν έρθει η στιγμή που θα πιστέψω ότι δεν είμαι ο τέλειος προπονητής γι΄ αυτήν την τεράστια ομάδα, θα πράξω ανάλογα. Είναι η σωστή απόφαση κι αυτό πιστεύω σε απόλυτο βαθμό. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος σε μένα ή το αντίθετο. Και οι δύο πλευρές επένδυσαν σ΄ αυτή τη συνεργασία».

Από την πλευρά της διοίκησης της Ντόρτμουντ ο Διευθυντής του συλλόγου Μίκαελ Τσορκ είπε «Ο τρόπος που θα φύγει από την ομάδα ο Κλοπ είναι αυτός που του αξίζει. Έγραψε ιστορία με τον σύλλογο, σαν παραμύθι. Η εποχή με τον Γιούργκεν στην ομάδα, θα είναι για πάντα αξιομνημόνευτη».

Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι ήδη έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» στις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ που ενδιαφέρονται για τον Γερμανό προπονητή, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα