Χίλαρι προς FBI : Κοινοποιείστε τα e-mail στον αμερικανικό λαό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έντεκα ημέρες πριν από τις Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον περνά στην αντεπίθεση ζητώντας από το FBI να εξηγήσει άμεσα τον λόγο για τον οποίο ερευνά ξανά την υπόθεση με τα e-mail που την αφορούν.

Ενώ υποστήριξε πως ο αμερικανικός λαός πρέπει να γνωρίζει όλα τα γεγονότα για αυτό κάλεσε το FBI

να δώσει «πλήρεις εξηγήσεις» χωρίς καθυστέρηση. Την ίδια στιγμή ο Ντόναλντ Τράμπ κατηγορεί την Χίλαρι Κλίντον πως η υπόθεση με τα e-mail συνιστά το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της χώρας μετά το Γουότεργκεϊτ. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά σε e-mail που είχε αποστείλει η Χίλαρι Κλίντον όταν υπηρετούσε ως υπουργός εξωτερικών στην πρώτη τετραετία του Ομπάμα, από ιδιωτικό και όχι υπηρεσιακό σέρβερ.

Το FBI είχε ερευνήσει την υπόθεση το καλοκαίρι αλλά δεν είχαν προκύψει αρκετά στοιχεία ώστε να στοιχειοθετηθεί δίωξη εναντίον της Χίλαρι Κλίντον. Ωστόσο τώρα ο επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, απέστειλε επιστολή στο Κογκρέσο όπου αναφέρει ότι ανακαλύφθηκαν νέα στοιχεία. Αν και τόνισε πως δεν είναι βέβαιος τι θα προκύψει από την εξέταση των νέων στοιχείων, που αφορούν στον πρώην βουλευτή και συνεργάτης της Χίλαρι Κλίντον Άνθονι Γουίνερ.

Το άρθρο Χίλαρι προς FBI : Κοινοποιείστε τα e-mail στον αμερικανικό λαό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα