«Άστραψε και βρόντηξε» στου Ρέντη, ο Μαρινάκης

Σε υψηλούς τόνους, τα είπε «ένα χεράκι» με τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (25/04).

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός «ξεσπώντας» στους ποδοσφαιριστές και στέλνοντας τους μηνύματα…

Ο πρόεδρος των

«ερυθρολεύκων» τόνισε πως η διοίκηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μη λείπει τίποτα στην ομάδα αλλά το γεγονός αυτό δεν αντανακλάται στο γήπεδο. Στο σημείο αυτό έδειξε πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις επισημαίνοντας: «Θα ετοιμάσουμε για του χρόνου μια ομάδα υγιέστατη, αν χρειαστεί με λίγους από εσάς ή και με κανέναν από εσάς! Ο μόνος σίγουρος για του χρόνου είναι ο Μίτσελ. Και θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα με παίκτες αγαπημένους, χωρίς κλίκες που θα ματώνουν στις προπονήσεις και που κάθε Κυριακή θα κάνουν υπερήφανο τον φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο. Μια ομάδα που οι νέοι ποδοσφαιριστές είτε είναι στην ενδεκάδα είτε όχι δεν θα έχουν μούτρα και θα προσπαθούν ακόμα πιο πολύ».

Ο κ. Μαρινάκης στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, έκλεισε λέγοντας: «Εδώ είμαστε Ολυμπιακός. Μια ομάδα Θρύλος και δεν θα ανεχτούμε από εδώ και στο εξής κανενός είδους παράξενη νοοτροπία», προτρέποντάς τους να δουλέψουν «σκληρά και ταπεινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα