'Αστατος ο καιρός την Κυριακή

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές περιμένουμε την Κυριακή σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα επεκταθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της στερεάς και της Πελοποννήσου. Έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στη Νοτιοανατολική Στερεά ,στην Αττική και στη Νότια Εύβοια.

Οι άνεμοι σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο,

περισσότερο ενισχυμένοι στα νότια πελάγη όπου οι εντάσεις θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια ενώ νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας περισσότερο την Κεντρική Στερεά και την Κεντρική – Νότια Πελοπόννησο.

Αττική:

Καιρός: Αρχικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: Αρχικά ανατολικοί 4 μποφόρ και γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκη:
Καιρός: αρχικά νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα