Μάντζιος και Ράντμαν έφεραν τη νίκη στον Ατρόμητο

Ένα γκολ στο 38' του πρώτου ημιχρόνου με τον Μάτζιο και ένας Σούπεράντμαν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ήταν η αιτία που ο Ατρόμητος παίζοντας βέβαια και έξυπνα, κλείνοντας τους χώρους του αντιπάλου όσο γινόταν, πήρε ένα σημαντικό διπλό με 1-0 στην έδρα του Πανθρακικού.

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε μετά από τα τρία συνεχόμενα 0-0 και η τύχη που της έλειψε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου είχε τρία δοκάρια, ήρθε μαζεμένη στον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

πέτυχε μια νίκη που θα της χρειαστεί στη συνέχεια και άντεξε στην πίεση του Πανθρακικού που βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος. Αν δεν έκανε αυτή την εξαιρετική εμφάνιση ο γκολκίπερ του Ατρόμητου Βέλιμιρ Ράντμαν θα μπορούσε η ομάδα της Θράκης να διεκδικήσει με αξιώσεις τουλάχιστον την ισοπαλία.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (Καστσελάν 67'), Τζάνης (Μίνγκας 67'), Λουσέρο (Κοντογουλίδης 79'), Ντιόγκο, Βαϊρουά, Παπαδόπουλος.

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Φυτανίδης, Μπρίτο (Ναπολεόνι 79'), Επστάιν (Ιγκλέσιας 67'), Ουντότζι (Σουμπίνιο 82'), Μάντζιος.

Κάρτες: Ταυλαρίδης (κίτρινη 76') Ιγκλέσιας (κίτρινη 83'), Σαρακατσάνος (κίτρινη 85'), Ράντμαν (93' κίτρινη),

Keywords
Τυχαία Θέματα