Αριστούχος ετών 52 στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η κ. Κυριακή Τζοβάνη είναι 52 ετών και μητέρα παιδιών, αυτό όμως δεν τη εμπόδισε να αριστεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις εισερχόμενη πρώτη στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας 15.102 μόρια.

Η αγάπη της για την μάθηση και την γνώση, την οδήγησε αρχικά στα σχολικά θρανία και στην συνέχεια στα πανεπιστημιακά έδρανα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία, η κ. Τζοβάνη στην

ηλικία των 52 ετών αποφάσισε να δώσει την μάχη των πανελληνίων εξετάσεων, επιτυγχάνοντας μάλιστα να εισέλθει πρώτη μεταξύ των υποψηφίων της από τα εσπερινά λύκεια. Όπως γνωστοποίησε η ίδια στην εφημερίδα Μακεδονία, αναγκάστηκε να διακόψει την φοίτησή της στην τρίτη γυμνασίου για λόγους πέραν της δικιάς της επιθυμίας.

«Ήμουν από τότε πολύ καλή μαθήτρια, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε δυνατότητα να συνεχίσω τη φοίτησή μου στο λύκειο. Πέρασαν τα χρόνια, κύλησε η ζωή, έκανα οικογένεια, χωρίς ποτέ να εγκαταλείψω το όνειρο της μάθησης. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στα θρανία. Ήταν για μένα το ανεκπλήρωτο όνειρό μου», δήλωσε.

«Στην απόφασή μου αυτή είχα την υποστήριξη πρωτίστως των ίδιων των παιδιών μου αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς μου», τόνισε η κυρία Τζοβάνη, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια φοιτούσε στο 1ο εσπερινό λυκείο στην Ικτίνου.

Το άρθρο Αριστούχος ετών 52 στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα