Βόλτα με μονόροδο ποδήλατο, στο χείλος μιας καμινάδας (video)

12:33 26/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αν κανείς φοβάται, έστω και λίγο, τα ύψη, τότε εύκολα μπορεί να νιώσει ίλιγγο βλέποντας το κατόρθωμα του Flaviu Cernescu. Ένας έμπειρος και γυμνασμένος ποδηλάτης καταφέρνει να κάνει, πολλές φορές, το γύρω μιας καμινάδας, ύψους περίπου 256 μέτρων. Ο ίδιος ανεβαίνει στην κορυφή της και κάνει βόλτες, όχι με ένα οποιοδήποτε ποδήλατο, αλλά με ποδήλατο που έχει μια μόνο ρόδα.

Όπως λέει ο Cernescu, ο ίδιος κάνει επικίνδυνα κόλπα με το ποδήλατο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η «γνωριμία» του με το εν λόγω τροχοφόρο,

ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια. Το ενδιαφέρον στο βίντεο με τα κατορθώματα του Flaviu (που έχει και δικό του κανάλι στο youtube) είναι ότι εκτός από τη βόλτα με το μονόροδο στο χείλος της καμινάδας, ο ίδιος κάνει ακροβατικά κρεμάμενος από τα σίδερα που ενώνουν τη διάμετρό της, χωρίς να δείχνει ίχνος δισταγμού ή φόβου.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μετά το τέλος της επίδειξης του, ο άντρας κατεβαίνει από την εξωτερική σκάλα της καμινάδας μεταφέροντας ο ίδιος το μονόροδο ποδηλατάκι του, δεμένο στη ζώνη του.

Πηγή: Huffington Post

Keywords
Τυχαία Θέματα