Το… μπαμ με Σνάιντερ κυνηγάει ο Ολυμπιακός! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Να αλλάξει την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα πρώτα του παιχνίδια στην σεζόν και να «καλοπιάσει» τους οπαδούς που… γκρινιάζουν θέλει ο Ολυμπιακός. Γι, αυτό όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος εργάζεται για μια μεταγραφική «βόμβα».

Προσπάθεια για Σνάιντερ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο παίκτης με τη μεγάλη καριέρα βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας,

σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Είναι γνωστό πως ο πρώην άσος των Ίντερ, Ρεάλ και Άγιαξ δεν νιώθει, πλέον, πολύ καλά στην Τουρκία και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Γαλατά.

Ενδεικτικό των σχέσεων με την διοίκηση και το πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ που του επέβαλε, γιατί είχε δεχτεί πολλές κίτρινες κάρτες την περασμένη σεζόν…

Στο παιχνίδι και η Έβερτον

Οι Τούρκοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μετά την Έβερτον – είχε γραφτεί ότι είχε κλείσει στα «ζαχαρωτά» – τώρα εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό στις ομάδες που «παίζουν» για τον Ολλανδό.

Σε 84 συμμετοχές που έχει την τελευταία τριετία ο Σνάιντερ στην Κωνσταντινούπολη, έχει βρει δίχτυα 27 φορές και έχει μοιράσει 17 ασίστ, έχοντας φυσικά μεγάλη συνεισφορά στη δημιουργία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Το… μπαμ με Σνάιντερ κυνηγάει ο Ολυμπιακός! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα