Απορρίφθηκε από τη FIFA η έφεση της Μπάρτσα που προσφεύγει στο CAS

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απορρίφθηκε από την FIFA η έφεση της Μπαρτσελόνα για άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών που της είχε επιβληθεί και έτσι δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μετακίνηση ποδοσφαιριστή για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, όμως η καταλανική ομάδα δεν φαίνεται να εγκαταλείπει την υπόθεση καθώς όπως ανακοίνωσε θα προσφύγει στο CASζητώντας την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Μπαρτσελόνα αναφέρει:

«H Μπαρτσελόνα δεν μπορεί με κανένα

τρόπο να δεχθεί μια απόφαση που αποτελεί προσβολή για τις παγκοσμίου φήμης ακαδημίες της, του ανθρώπινου προσωπικού και τις αξίες που μεταδίδει.

Ως απάντηση στην τιμωρία που επέβαλε η FIFA για παραβιάσεις κανονισμών, ο σύλλογος ανακοινώνει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του και θα προσφύγει στο ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα όταν της είχε επιβληθεί η ποινή τον περασμένο Απρίλιο, είχε προσφύγει στο CAS, το οποίο ανέστειλε την τιμωρία για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Το άρθρο Απορρίφθηκε από τη FIFA η έφεση της Μπάρτσα που προσφεύγει στο CAS εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα