Τελευταίο φιλικό με Τουρκία πριν από το Μουντομπάσκετ (21:15 ΟΑΚΑ)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το πρώτο και ταυτόχρονα τελευταίο εντός συνόρων φιλικό της παιχνίδι πριν από το Μουντομπάσκετ δίνει απόψε η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Τουρκία (21:15, ANT1).

Επίσης στον σημερινό αγώνα ο Φώτης Κατσικάρης θα έχει στη διάθεσή τους για πρώτη φορά όλους τους παίκτες τους, καθώς θα παίξει και ο Νικ Καλάθης που εξέτισε την τιμωρία του και θα παίξει με το εθνόσημο για πρώτη φορά μετά από το προολυμπιακό τουρνουά του 2012.

Μετά

το σημερινό παιχνίδι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα αποφασίσει ποιος εκ των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Ανδρέα Γλυνιαδάκη θα είναι εκτός δωδεκάδα.Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται και σήμερα από το ΟΑΚΑ, με γενική είσοδο στα 10 ευρώ και ελεύθερη είσοδο για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία όπως και η Ελλάδα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Μουντομπάσκετ μέσω wild card καθώς δεν είχε καν καταφέρει να περάσουν την πρώτη φάση ομίλων στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Το άρθρο Τελευταίο φιλικό με Τουρκία πριν από το Μουντομπάσκετ (21:15 ΟΑΚΑ) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα