«Αποκαλυπτήρια» για τα Google Glass (βίντεο)!

Κυκλοφόρησε η πρώτη παρτίδα των Google Glass για τους developers, ενώ η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των… «μαγικών» γυαλιών της!

Εάν θέλετε να μάθετε τι εστί Google Glass, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διαθέτουν κάμερα 5 megapixel, ενώ καταγράφουν βίντεο ανάλυσης 720p. Τα γυαλιά της Google διαθέτουν οθόνη 640 x 360 pixel, η οποία είναι ισοδύναμη με μόνιτορ υψηλής ευκρίνειας

με μέγεθος 25 ίντσες, που βρίσκεται τοποθετημένο σε απόσταση 2,4 μέτρων, ενώ έχουν αποθηκευτικό χώρο 16 GB, εκ των οποίων τα 12 GB θα είναι ελεύθερα.

Επιπλέον, μπορούν να συνδέονται σε δίκτυα Wi-Fi, υποστηρίζοντας το πρωτόκολλο 802.11b/g, και μπορούν να λειτουργήσουν με οποιοδήποτε τηλέφωνο διαθέτει Bluetooth. Όσον αφορά την αυτονομία της μπαταρίας τους, η Google υποστηρίζει ότι μπορεί να φτάσει το «ένα 24ωρο για τυπική χρήση».

Τέλος, τα Google Glasses είναι συμβατά με οποιοδήποτε Android smartphone με λειτουργικό Ice Cream Sandwich 4.0.2 και πάνω και με την εφαρμογή MyGlass, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play.

Για την ώρα τα Google Glass είναι διαθέσιμα μόνο για τους προγραμματιστές που είχαν συμμετάσχει σε παλαιότερο συνέδριο της εταιρείας, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα αρχίσει η μαζική παραγωγή και θα είναι διαθέσιμα και για τους υπόλοιπους χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα