Απίστευτη ιστορία! Γαστρεντερολόγος εναντίον ΩΡΛ για 120.000 ευρώ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κράμερ εναντίον Κράμερ!

Η, αν προτιμάτε, γαστρεντερολόγος εναντίον ωτορινολαρυγγολόγου!

Όποια… βερσιόν κι αν διαλέξετε, το βέβαιο είναι, ότι τέτοιες δικαστικές διαμάχες, κόβουν την ανάσα…

Επί του προκειμένου, η διαμάχη αφορά έναν γιατρό γαστρεντερολόγο, επίκουρο καθηγητή και την εν διαστάσει σύζυγό του, επίσης γιατρό με ειδικότητα ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ).

Τους…. χωρίζουν, εκτός των άλλων προσωπικών τους ζητημάτων, 120.000 ευρώ, που έκαναν «φτερά» τον Δεκέμβριο του 2015, από

το χρηματοκιβώτιο της οικίας του γαστρεντερολόγου!

Έξι μήνες μετά την καταγγελία του γιατρού για την περίεργη εξαφάνιση του μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο, που συνέβη χωρίς παραβίαση πόρτας η κωδικού ασφαλείας, η Ασφάλεια «δείχνει» στο πρόσωπο της (ΩΡΛ) την υπαίτιο!

Που σημαίνει ότι ο μακροχρόνιος «πόλεμος» του πρώην ζεύγους των ιατρών, κατέληξε σε κλοπή του χρηματοκιβωτίου για την «διεκδίκηση» μ αυτόν τον τρόπο των χρημάτων, που παρέμεναν στην πρώην κοινή οικογενειακή στέγη και τα οποία προφανώς διεκδίκησαν για λογαριασμό τους και οι δύο.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και έντονη αντιπαράθεση.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η προσωπική διαμάχη, θα έφθανε στην κλοπή 120.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο, με την βοήθεια, μάλιστα κλειδαρά, ο οποίος «δούλεψε», όπως είπε στην Ασφάλεια, εν αγνοία όσων συνέβαιναν στα ενδότερα των ιατρών.

Η απίστευτη ιστορία, αρχίζει να ξετυλίγεται από το Δεκέμβριο του 2015, όταν ο επίκουρος καθηγητής, ένας επιστήμονας γύρω στα 50, καταγγέλλει την κλοπή του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού μέσα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του στην Αγ. Παρασκευή.

Μετά από έξι μήνες ερευνών οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνίασαν, λένε, την υπόθεση, διαπιστώνοντας ότι δράστις της κλοπής είναι η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος…

Από την προανάκριση και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2015, η γιατρός, επικοινώνησε με κλειδαρά, που ειδικεύεται σε διάνοιξη μπλοκαρισμένων χρηματοκιβωτίων.

Ισχυρίστηκε, όπως προκύπτει για την Αστυνομία, στον κλειδαρά, ότι είχε ξεχάσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου το οποίο βρισκόταν «στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της».

Το σπίτι, ανήκε στον σύζυγό της, με τον οποίο εκείνη την χρονική περίοδο, βρισκόταν σε διάσταση και δεν έμεναν μαζί.

Είχε κρατήσει κλειδιά της οικίας, όμως. Παραβίαση δεν διαπιστωνόταν, οπότε ο κύκλος των υπόπτων ήταν στενός από την αρχή…

Ειδικός κλειδαράς

Πράγματι, ο ειδικός κλειδαράς πήγε στην διεύθυνση, που του έδωσε η γιατρός, στην Αγ. Παρασκευή, και αφού πείστηκε ότι η πελάτισσά του, ήταν ένοικος του διαμερίσματος και σύζυγος του ιδιοκτήτη, χωρίς να γνωρίζει άλλα στοιχεία, άνοιξε το πολύτιμο χρηματοκιβώτιο και έφυγε αφού έλαβε την αμοιβή του.

Η γιατρίνα, σύμφωνα με τον επίσης γιατρό, εν διαστάσει σύζυγο, είχε αφαιρέσει από το χρηματοκιβώτιο περίπου 120.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αφού συγκέντρωσαν το προανακριτικό υλικό και σχετικές καταθέσεις, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 52χρονης γυναίκας.

Η διαμάχη του γαστρεντερολόγου επίκουρου με την ωτορινολαρυγγολόγο πρώην σύζυγό του για τα δικαιώματα επί του «θησαυρού» του χρηματοκιβωτίου και του τρόπου με τον οποίο αυτά… πέταξαν, θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, όταν οριστεί η δίκη.

Το άρθρο Απίστευτη ιστορία! Γαστρεντερολόγος εναντίον ΩΡΛ για 120.000 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα