Άντεξε και στο Αγρίνιο ο Εργοτέλης

Αήττητος παραμένει στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης μετά τα πρώτα του τέσσερα ματς, αφού ούτε ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάμψει την αντίστασή του. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και τελικά απέσπασε το 0-0 στο Αγρίνιο, παραμένοντας χωρίς ήττα παρότι έχει αγωνιστεί τρεις φορές εκτός έδρας. Ετσι έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Μάκη Χάβου έφτασε τους τέσσερις.

Καλύτερος ήταν στο α' μέρος ο Παναιτωλικός, χωρίς ωστόσο να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα του Αθανασίου. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και την

υπεροχή, αλλά οι κρητικοί τους κρατούσαν μακριά από την εστία τους.

Οι αγρινιώτες όπως γράφει το sport.gr απείλησαν πραγματικά σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 32' όταν ο Κοιλιάρας απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή την κεφαλιά του Μπόγιοβιτς και στη συνέχεια όταν ο Μπελόν βρέθηκε σε θέση βολής στο 44', αλλά αστόχησε.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης περιόρισε ακόμα περισσότερο τις επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων και αναζήτησε στην αντεπίθεση το γκολ της νίκης. Θα μπορούσε να το πετύχει με τον Αναστασάκο στο 52', αλλά το πλασέ του από θέση τετ α τετ πέρασε μόλις άουτ.

Ο Παναιτωλικός απάντησε ένα λεπτό αργότερα με άστοχο σουτ του Μπακάκη, αλλά αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία σημαντική ευκαιρία του αγώνα μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (58’ Δάρλας), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (82’ Κουτσοσπύρος), Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (70’ Καλογέρης).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο (87’ Μπουχαλάκης), Χαντί, Καρντόσο, Τζανακάκης, Κοζορώνης (70’ Πελέ), Αναστασάκος, Μπαντιμπαγκά, Σαρρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα