Νικητής ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Βέροιας

Αν και είχε να κάνει με τις αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα που πραγματοποίησε ο Χουμπ Στέφενς λόγω απουσιών και τη χρησιμοποίηση των νεοαποκτηθέντων Τζαβέλλα και Νίνη, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη μέσα στην Βέροια επί της τοπικής ομάδας με 2-1 αν και απέδωσε μέτριο σε κάποια διαστήματα ποδόσφαιρο. Αυτή ήταν η πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα αν και σε γενικές γραμμές η νίκη του ήταν αγχώδης και το σκορ έμοιαζε εύθραυστο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Τις

πρώτες καλές ευκαιρίες για γκολ στο παιχνίδι, τις είχε η Βέροια, η οποία στο 3’ στο 6’ και στο 7’ έφτασε κοντά στο γκολ, ενώ στο 9’ είχε δοκάρι με τον Μπαργκάν. Το 0-1 έκανε στο 18’ ο Βίτορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας, ενώ το 0-2 έκανε ο Στοχ με σουτ στο 66’. Η Βέροια μείωσε σε 1-2 στο με τον Μρντάκοβιτς μετά από λάθος του Κατσουράνη.

Το παιχνίδι είχε αδικαιολόγητα πολλά νεύρα και μοιραία ο Αρετόπουλος έδειξε πολλές κίτρινες κάρτες. Συγκεκριμένα, την κίτρινη κάρτα, είδαν οι: Αμαρατίδης, Μρντάκοβιτς, Γεωργιάδης, Αναστασόπουλος, Χακόμπο, Τζιόλης, Κατσουράνης, Λούκας.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ (74’ Σέκουντο), Ζεζίνιο (84’ Οστόιτς), Καλτσάς (84’ Μάνος), Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Νίνης, Στοχ (+ 90’ Νέσιντ), Λούκας (81’ Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (+90’ Βούκιτς).

Στο τέλος του αγώνα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν με το θέμα Κάτσε, σηκώνοντας ένα πανό που έγραφε: «ο ΠΑΟΚ πάνω από έθνη, ο ΠΑΟΚ πάνω από θρησκείες».

Keywords
Τυχαία Θέματα