Ανεξάρτητοι... Έλληνες

Ιός ανεξαρτητοποιήσεων στους Ανεξάρτητους Έλληνες , που μέσα σε δυο εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές μετρούν δυο ακόμα απώλειες βουλευτών. Ο Βασίλης Καπερνάρος και η Μίκα Ιατρίδη αποχώρησαν από την ΚΟ του κόμματος πυροδοτώντας την αντίδραση του Πάνου Καμμένου ότι εξυφαίνεται υπόγειο σχέδιο να διεμβολιστούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,

προκειμένου να αυξηθεί η δεξαμενή των «πρόθυμων» βουλευτών, που θα στηρίξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον χειμώνα, ώστε να αποφευχθούν οι πρόωρες κάλπες. Μετά την ανεξαρτητοποίηση της κ. Ιατρίδη το επιτελείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμιζε ότι δεν είναι τυχαία η απόφαση της βουλευτού , που έρχεται λίγες μέρες μετά την δημόσια τοποθέτηση των ΑΝΕΛ ότι δεν θα στηρίξουν καμιά πρόταση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

από τη Στεφανία Μουρελάτου

Είναι χαρακτηριστική η αποστροφή του Πάνου Καμμένου στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του ότι «όποιος έχει εξαγοραστεί από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, να σηκωθεί να φύγει τώρα». Σε δέκα μέρες συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, όπου ο κ. Καμμένος θα εντείνει το φλερτ προς τους κ.κ. Πολύδωρα και Νικολόπουλο, στους οποίους έχει απευθύνει προσκλητήριο συσπείρωσης της Δεξιάς ήδη από το βράδυ των ευρωεκλογών. «Θα έχουμε προσχωρήσεις βουλευτών στους ΑΝΕΛ μετά το εθνικό μας συμβούλιο από δυο μικρά κόμματα του ευρύτερου δημοκρατικού πατριωτικού χώρου», προβλέπουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα