Ανατριχιαστικές περιγραφές από την βία των τζιχαντιστών στο Παρίσι

Το σοκ που βίωσαν από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών, των ανθρώπων που σκοτώνουν στο όνομα του Θεού, αδιακρίτως αθώους ανθρώπους, εκφράζουν με τρόμο οι άνθρωποι που ήρθαν αντιμέτωποι με τους τρομοκράτες που σκόρπισαν το θάνατο χθες αργά το βράδυ στο Παρίσι. «Τους άκουσα να ξαναγεμίζουν, η μουσική είχε σταματήσει, όλος ο κόσμος είχε πέσει κάτω, συνέχισαν να πυροβολούν στον κόσμο…», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, δείχνοντας ότι οι ακραίοι ισλαμιστές ήταν αποφασισμένοι να «πνίξουν» όσους περισσότερους μπορούσαν σε αυτή τη

λίμνη από αίμα που έστησαν σε διάφορα σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Εριχναν αδιακρίτως και φώναζαν Αλλάχου Άκμπαρ», λέει ένας άλλος μάρτυρας που έζησε τον τρόμο των δολοφόνων, τους οποίους σταμάτησε η εισβολή της αστυνομίας στο θέατρο Bataclan, όπου σκοτώθηκαν 118 αθώοι άνθρωποι και βέβαια οι τέσσερις αιματοβαμμένοι δράστες που είχαν στα χέρια τους το αίμα των αθώων που σκότωσαν εν ψυχρώ.

«Μαζί με τη μητέρα μου καταφέραμε να διαφύγουμε από το θέατρο. Αποφύγαμε τα πυρά, υπήρχε κόσμος πεσμένος κάτω παντού», αφηγήθηκε ένας νεαρός, , ενώ ένας άλλος έλεγε:«Ήρθαν οι τύποι, άρχισαν να ρίχνουν στο επίπεδο της εισόδου. Πυροβολούσαν μέσα στο πλήθος κραυγάζοντας υπέρ του Αλλάχ».

«Ήταν τρομακτικό» είπε άλλος αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας «γάζωναν με καλάσνικοφ τους θεατές, «τον έναν μετά τον άλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα