Ανακοίνωσε Μποτία σε Ολυμπιακό η Σεβίλλη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Σεβίλλη “πρόλαβε” τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά ανακοίνωσε την μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού της Αλμπέρτο Μποτία. Η ομάδα της Ανδαλουσίας γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της ότι ο παίκτης ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο 25χρονος άσος αναμένεται να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες αμέσως μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων

στις οποίες υποβάλλεται και την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Ο Μποτία προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και μετράει μία συμμετοχή με τη φανέλα της επαγγελματικής ομάδας των «μπλαουγκράνα». Τα τελευταία δύο χρόνια είχε ενταχθεί στη Σεβίλλη, όμως πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στην “νεοφώτιστη” Έλτσε, στην οποία ήταν βασικός.

Μετά από την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ, του Τάσου Αυλωνίτη και με την προσθήκη του Μποτία, ανοίγει όπως φαίνεται η πόρτα της εξόδου για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος φλερτάρει με διάφορες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες είναι έτοιμες να προσφέρουν αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν.

Η ανακοίνωση της Σεβίλλης

“Ο κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Μποτία, άφησε αργά το βράδυ της Τετάρτης την αποστολή της Σεβίλλης στο Νεουρουπίν για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο αμυντικός από την Μούρθια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες από τον Ολυμπιακό, απαραίτητες ώστε να υπογραφεί το συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Εφόσον τις περάσει με επιτυχία, ο ποδοσφαιριστής θα αποδεσμευτεί από την Σεβίλλη, έχοντας αποκτηθεί πριν από 2 καλοκαίρια κι έχοντας αγωνιστεί πέρυσι ως δανεικός στην Έλτσε. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι υπέγραψε αυτήν την εβδομάδα έναν άλλον σέντερ μπακ, τον Αλεχάντρο Αρίμπας, οπότε αυτή η θέση είναι καλά καλυμμένη”.

Το άρθρο Ανακοίνωσε Μποτία σε Ολυμπιακό η Σεβίλλη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα