Κρίσιμες συναντήσεις του πρωθυπουργού με Λοβέρδο και Κ. Μητσοτάκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συναντήσεις με τους υπουργούς Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ανδρέα Λοβέρδο και Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν δύο πολύ σημαντικά θέματα για την κυβέρνηση.

Πρώτος θα περάσει την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο

οποίος θα συζητήσει με τον επικεφαλής της κυβέρνησης για την χρηματοδότηση των πανεπιστημίων. Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα ωστόσο το πρόγραμμα άλλαξε με αποτέλεσμα να μετατεθεί για αύριο το πρωί.

Αμέσως μετά θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία θα συμμετάσχει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Θέμα της συνάντησης η αξιολόγηση στο δημόσιο και οι απολύσεις για τις οποίες η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί στην τρόικα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στον τρόπο με το οποίο θα γίνει η αξιολόγηση και ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο που έχει θέσει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το άρθρο Κρίσιμες συναντήσεις του πρωθυπουργού με Λοβέρδο και Κ. Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα