Ακραίοι κάνουν πάρτι στο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Κεδίκολγου

Άμεση και έντονα επιθετική ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια σε αντιφασιστική εκδήλωση, με αφορμή την επέτειο της Μάχης της Κοκκινιάς κατά την οποία ζήτησε εκλογές εδώ και τώρα πριν την λήψη νέων μέτρων.

«Ο λαός δεν θέλει τις εκλογές» ήταν

η απάντηση του κυρίου Κεδίκογλου: «Ο κ. Τσίπρας ζητάει και εκλογές. Δεν ρωτάει αν ο λαός τις θέλει; Προφανώς ξέρει ότι δεν τις θέλει! Ο κ. Τσίπρας δεν έχει συνθήματα να ρίξει, δεν έχει εναλλακτική λύση να προτείνει, δεν του έχει μείνει άλλο από το πυροτέχνημα των πρόωρων εκλογών…», τονίζει ο κ. Κεδίκογλου.

«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για «ακροδεξιά» και ακρότητες! Δεν κοιτάει το κόμμα του όπου οι ακραίοι κάνουν πάρτι! Μας κάνουν και μαθήματα μετριοπάθειας…» συνέχισε και όσον αφορά την ΑΟΖ δήλωσε ότι «Τα κυριαρχικά δικαιώματα είναι ελληνικά. Η απαραίτητη πολιτική κάλυψη σήμερα είναι ευρωπαϊκή. Ο κ. Τσίπρας θέλει την Ελλάδα απομονωμένη και εκτός Ευρώπης για να μην μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματά της» επισημαίνει.

«Ας θυμηθεί τι έλεγε ο ίδιος για την ΑΟΖ πριν από λίγους μήνες, ας θυμηθεί τι έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της Μακεδονίας… Φροντιστήρια Εθνικής πολιτικής δεν μπορεί να κάνει ούτε ο κ. Τσίπρας, ούτε το κόμμα του», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα