Ισόπαλοι στον αγώνα και στις προοπτικές Βέροια και ΟΦΗ

Χέρι-χέρι οδηγούν τη μοίρα τους η Βέροια και ο ΟΦΗ οι οποίοι συγκατοικούσαν και συνεχίζουν να μοιράζονται την ίδια βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα μετά και το σημερινό αποτέλεσμα στο γήπεδο της πρώτης, χωρίς γκολ.

Ο αγώνας των δύο ομάδων έληξε 0-0, αποτέλεσμα που κρατάει όμηρους και τις δύο ομάδες στις τελευταίες θέσεις και τους 27 πόντους.

Οι

δύο ομάδες έχασαν τις μεγαλύτερες τους ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 45΄ ο Παπάζογλου του ΟΦΗ πέρασε τον τερματοφύλακα και γύρισε στον Μπανούση, που σε άδεια εστία σούταρε στο σώμα του Μπάρμπα και στο 90΄ ο Ολαϊτάν έφερε την μπάλα μπροστά με το στήθος, βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γουναρίδη αλλά πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι του ΟΦΗ.

Την ίδια τύχη είχε και η επόμενη φάση δύο λεπτά αργότερα όταν ο Κόστλι έπιασε δυνατή κεφαλιά από κοντά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των Κρητών να πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση, ενώ στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου και σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε απέναντι στον Λόπεζ, που κράτησε το βαθμό με εξαιρετική επέμβαση.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Κόστλι, Πέρεθ - Μπανούσης, Βιτώρος, Σαρ, Γουναρίδης, Ιωαννίδης

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80΄ Ρεάνο), Πέρεθ, Καλτσάς (68΄ Μοκάκε), Κόστλι.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62΄ Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77΄ Ζαχαράκης), Βιτώρος (80΄ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα