Ακλόνητοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ

Δε το βάζουν κάτω και απαντούν με νέα απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, στις εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου. To Ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό ακόμη μία εβδομάδα, ενώ οι διοικητικοί δεν θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου, όπως αυτό ζητά, ανεξάρτητα από τις όποιες κυρώσεις.

Νέα συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου. Να σημειώσουμε πως με απόφαση του υπουργού Παιδείας: Καλούνται εντός πέντε ημερών όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι των οκτώ ΑΕΙ που εντάσσονται στο πρόγραμμα και ανήκουν σε κλάδους που εμπίπτουν στις αποφάσεις περί διαθεσιμότητας, να απογραφούν μόνοι τους σε ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας. Όσοι δεν το κάνουν, μέσα σε πέντε ημέρες, θα τεθούν σε αργία.

Την Τετάρτη (09/10) έληξε η προθεσμία προς τις ακαδημαϊκές αρχές να αποστείλουν τους καταλόγους με τους διοικητικούς υπαλλήλους. Παρόλα αυτά, μόνο τρία από τα οκτώ έστειλαν τον σχετικό κατάλογο, ενώ το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ζήτησε παράταση προθεσμίας. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διαψεύδει τις φήμες ότι έστειλε λίστες διαθεσιμότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα