Αυτοκτόνησε ο δ/νων σύμβουλος της Swisscom Κάρστεν Σλότερ

Ο 49χρονος διευθύνων σύμβουλος της Swisscom Κάρστεν Σλότερ βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης στην προσωπική του οικία στην Ελβετία, με την αστυνομία να κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Η πρωτοπόρος εταιρεία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών στην Ελβετία αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «η Αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για υπόθεση αυτοκτονίας, και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας».

Ο Σλότερ εντάχθηκε στο δυναμικό της

εταιρείας το 2000 ως επικεφαλής της Swisscom Mobile και ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου το 2006. Η σημαντικότερη απόφαση που έλαβε αφότου ανέλαβε τα ηνία ήταν η απόκτηση ένα χρόνο αργότερα της ιταλικής Fastweb.

Η Swisscom αναγκάστηκε αργότερα να προχωρήσει σε διαγραφές 1,3 δισ. ευρώ όταν η αξία της Fastweb βυθίστηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ευρωζώνη και ο Κάρστεν Σλότερ παραδέχθηκε ότι «το τίμημα που κατεβλήθη για την ιταλική εταιρεία ήταν υψηλό».

Συν τοις άλλοις, προσφάτως, η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ελβετίας ανακοίνωσε ότι άνοιξε έρευνα για τυχόν κατάχρηση της κυρίαρχης θέσης της Swisscom στην αγορά ευρυζωνικών υπηρεσιών για εταιρικούς πελάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα