Αυτή είναι η αδερφή της 23χρονης Φαίης που φέρεται να είχε σχέση με τον δράστη

«Αυτή είναι η αγαπημένη μου αδερφή» είχε γράψει δίπλα σε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook στις 4 Φεβρουαρίου η αδερφή της 23χρονης Φαίης, Μαρία Έλενα Μπλάχα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 25χρονο σύντροφό της.

H αδερφή της Φαίης, είναι μια μελαχρινή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται πως είναι 32 χρονών. Η Μαρία Έλενα, έχει εργαστεί σε νυχτερινά κέντρα της περιοχής ως υποδοχή και το καλλίγραμμο σώμα της είναι αποτέλεσμα όχι μόνου χορού αλλά και

γυμναστικής.

Η 32χρονη κατηγορείται για ψευδή κατάθεση ενώ σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δράστης διατηρούσε παράνομη σχέση μαζί του ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Η άτυχη Φαίη σε δημοσιεύματα εμφανίζεται ως κορίτσι χαμηλών τόνων, δούλευε σε καφετέρια και τα χρήματα από τον μισθό της φαίνεται πως τα έδινε για την περίθαλψη της μητέρας της η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Όπως υποστήριξε ο δράστης η κοπέλα πέθανε μετά από εpωτικό καυγαδάκι που είχαν όταν η 23χρονη Φαίη έμαθε από την ίδια της την αδερφή για τον δεσμό που διατηρούσε με τον σύντροφό της.

Πάντως η αδερφή της Φαίης φέρεται από φίλους και γνωστούς που ζουν στην Νέα Μάκρη πιο δυναμικός και εξωστρεφής χαρακτήρας. Ο Γιουρι Ντιμιντροφ ήταν δάσκαλος χορού της 32χρονης. Σοκαρισμένος δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η Μαρία Έλενα είχε φύγει τα τελευταία χρόνια από το πατρικό της μετά το γάμο που έκανε αν και σήμερα είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της.
Στο μεταξύ ο δικηγόρος της αδερφής της 23χρονης Θανάσης Πλεύρης, ισχυρίζεται κατηγορηματικά πως δεν υπήρξε εpωτικό τρίγωνο ενώ ή εντολέας του αμέσως μετά την πρώτη κατάθεση στην οποία δεν έδωσε σαφή στοιχεία παρουσιάστηκε μόνη της και πήγε και είπε όλη την αλήθεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα