Αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου ο γνωστός δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας!

Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας φαίνεται πως είναι αδερφός του γενικού γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετικά επώνυμα.

Η μια άποψη, που επικρατεί είναι ότι ο κ. Μιχαλόλιας άλλαξε το επώνυμό του για να μην τον ταυτίζουν με τον αδελφό του, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία (και πιο συγκεκριμένα από μαθητής) είχε ενταχθεί στο κόμμα της 4ης Αυγούστου, ενώ το 1974 είχε συλλήψεις,

αλλά και καταδίκη κάθειρξης ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά οργάνωση!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι απλώς στη Μάνη, από όπου κατάγεται η οικογένεια υπάρχει η παράδοση των διπλών επωνύμων, ενώ-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες-τα δυο αδέρφια έχουν άριστες σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως πως ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος ή συνήγορος υπεράσπισης σε διάφορες «επίμαχες» και αμφιλεγόμενες υποθέσεις. Υπήρξε συνήγορος του Γιώργου Κοσκωτά, έχει υπερασπιστεί τον ηγούμενο Εφραίμ, τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, τον γνωστό ακροδεξιό Περίανδρο, που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ τέλος έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Σωκράτη Κόκκαλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και του προφυλακισμένου σήμερα Άκη Τσοχατζόπουλου…!

Πηγή, φωτό: iefimerida.gr

Keywords
Αναζητήσεις
μιχαλολιας δικηγορος, νικος μιχαλολιας δικηγορος
Τυχαία Θέματα