ΑΔΕΔΥ: Τρίωρη στάση εργασίας στις 12/2 για τη δίκη των μελών του ΠΑΜΕ

Τρίωρη παναττική στάση Εργασίας κήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, από τις 8.00 έως τις 11.00 το πρωί, καλώντας όλους τους εργαζόμενους στις Υπηρεσίες του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Δ.Δ. να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραπομπή σε δίκη 35 εργαζομένων-μελών του ΠΑΜΕ για τα επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους που παραπέμπονται σε δίκη και καλεί το υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του, να παρέμβει και να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος των 35.

Τέλος, καλεί την κυβέρνηση «ν’ αλλάξει ρότα, να πάψει πια να θεωρεί μονόδρομο την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως να πάψει να δείχνει το πιο σκληρό και αυταρχικό της χαρακτήρα, εφαρμόζοντας πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και τραυματίζουν την ίδια τη Δημοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα