“Xanx Writer” από τον Τομ Χάνκς για ipad

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον έχουμε γνωρίσει ως ηθοποιό αλλά και ως λάτρη της χώρας μας, όμως τώρα τον μαθαίνουμε και ως δημιουργό εφαρμογών. Ο λόγος για τον Τομ Χανκς, ο οποίος δημιούργησε, σε συνεργασία με την Apple, μια προσομοιωμένη εφαρμογή γραφής σε iPad, η οποία θυμίζει γραφομηχανή, όμως έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Το Hanx Writer, όπως

ονομάστηκε η εφαρμογή, δίνει στο χρήστη του iPad τη δυνατότητα να νιώθει πως γράφει σε μια παραδοσιακή γραφομηχανή. Ο Τομ Χανκς δήλωσε πως εμπνεύστηκε από την μαγευτική εμπειρία της γραφής σε μια πραγματική γραφομηχανή, ενώ από την εφαρμογή δε θα μπορούσαν να λείπουν ο χαρακτηριστικός ήχος όλων των κινήσεων της γραφομηχανής.

«Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 αγόρασα μια γραφομηχανή – αρκετά μικρή για να μπορώ να τη μεταφέρω στα ταξίδια μου και αρκετά ανθεκτική για να αντέχει τον βάναυσο ξυλοδαρμό από τα δάχτυλά μου» γράφει ο Τομ Χανκς στην σελίδα εισαγωγής στην εφαρμογή.

«Γράφω χωρίς να νοιάζομαι για τα λάθη, την ανόητη σύνταξη και την κακή ορθογραφία, διότι η αίσθηση και ο ήχος της γραφομηχανής είναι τόσο ευχάριστος σε σημείο που τίποτε δε θα μπορούσε να τον αναπαραγάγει – Μέχρι τώρα!» και συνεχίζει:

«Ιδού, το Hanx Writer. Η εφαρμογή που παρέχει την ευκολία και την ταχύτητα ενός iPad με τον ήχο και τον ρυθμό μιας χειροκίνητης γραφομηχανής. Με το Hanx Writer, θα ακούτε το ρυθμό της δουλειάς σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο delete για να διορθώσετε τα λάθη σας ή να το αγνοήσετε. Να είστε τολμηροί και άφοβοι!».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή που θυμίζει παλιά γραφομηχανή, διαθέτει τη δυνατότητα να στέλνει email, να εκτυπώνει ή να σώζει έγγραφα για μελλοντική χρήση.

Το άρθρο “Xanx Writer” από τον Τομ Χάνκς για ipad εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα