Reuters: Παρανοϊκός και μέθυσος ο αρχηγός των τζιχαντιστών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όσο η κατάσταση στη Μοσούλη είναι τεταμένη, τόσο οι Ιρακινές δυνάμεις που θέλουν να εξουδετερώσουν τους τζιχαντιστές, ψάχνουν πληροφορίες για τις ενέργειες τους. Φαίνεται όμως, πως ο κατάλληλος άνθρωπος υπάρχει και ενημερώνει μέσω γραπτών μηνυμάτων, τους Ιρακινούς μαχητές στη Βαγδάτη για την δράση των τζιχαντιστών στη Μοσούλη.

Ο πληροφοριοδότης, ξεκίνησε την ενημέρωση των Ιρακινών λίγες εβδομάδες πριν και στοιχεία των γραπτών μηνυμάτων που έχει στη διάθεση του το Reuters,

αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του ανθρώπου που δίνει εντολές στους τζιχαντιστές.

Ο Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, σύμφωνα με το πρώτο μήνυμα, έχει γίνει μέθυσος ενώ τελευταία φαίνεται να έχει παρατήσει τον εαυτό του και την εμφάνιση του. Το πρακτορείο Reuters, αναφέρει πως σε άλλα μηνύματα, ο πληροφοριοδότης γράφει πως ο βάρβαρος αρχηγός του ISIS δεν σχεδιάζει πλέον τόσες πολλές κινήσεις θανάτου. Ο Μπαγκντάντι, ζει σε υπόγεια και σήραγγες που εκτείνονται σε διαφορετικές περιοχές, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η λεπτομέρεια πως κοιμάται με το γιλέκο αυτοκτονίας κολλημένο πάνω του, ώστε να ανατιναχθεί σε περίπτωση που νιώσει τον κίνδυνο της σύλληψης να πλησιάζει.

Το άρθρο Reuters: Παρανοϊκός και μέθυσος ο αρχηγός των τζιχαντιστών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα