O Firefox 12 είναι εδώ!

Ο browser, που κάποιοι αγαπούν να μισούν, είναι εδώ, καθώς μετά τις συνεχείς αναβαθμίσεις και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην αγορά η Μοzilla προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας μας την νέα πανίσχυρη έκδοση του Firefox 12.

H 12η έκδοση του δημοφιλούς browser Firefox, ύστερα

από την πολιτική της εταιρείας για κυκλοφορία νέων σταθερών εκδόσεων κάθε 6 εβδομάδες θα προσθέτει ολοένα και λιγότερα καινούργια χαρακτηριστικά σε κάθε έκδοσή του.

Με τον Firefox 12, οι χρήστες των Windows έχουν τη δυνατότητα επιλογής αυτόματων ενημερώσεων στο παρασκήνιο σε κάθε νέα έκδοση που θα κυκλοφορεί, χωρίς να απαιτείται από αυτούς καμία περαιτέρω ενέργεια. Μέχρι σήμερα, σε κάθε νέα έκδοση εμφανιζόταν ένα παράθυρο διαλόγου που προτρέπει στο χρήστη την εγκατάστασή της και στη συνέχεια έπρεπε να γίνει η επικύρωση της διαδικασίας μέσω της προστασίας UAC των Windows. Αυτό πλέον δεν είναι απαραίτητο.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια λειτουργία του λειτουργικού συστήματος που προειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα πρόγραμμα προσπαθεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στο σύστημά τους.

Μάλιστα, ο Firefox 12 για να επιτύχει τις αυτόματες ενημερώσεις εγκαθιστά μια υπηρεσία στο παρασκήνιο, η οποία επιτυγχάνει την παραπάνω λειτουργία, υπάρχει όμως και η επιλογή απενεργοποίησης της συγκεκριμένης δυνατότητας, ώστε όλες οι μελλοντικές αναβαθμίσεις να πραγματοποιούνται χειροκίνητα από τον χρήστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα