O Chris Brown φοβάται το παρελθόν του!

Τα πάρε-δώσε με τον νόμο και την καταδίκη του σε περιορισμό για τον ξυλοδαρμό της πρώην φιλενάδας του Rihanna έχει κάνει τον τραγουδιστή να φοβάται και την σκιά του.

Ήταν τέτοια η παράνοια του Chris Brown για να μην γίνει γνωστή η παρουσία του στο πάρτι της πρώην του, ίσως και νυν, Rihanna, που κυριολεκτικά προσπάθησε οι καλεσμένοι να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Πηγές

λένε, ότι ο Chris αρνήθηκε να εισέλθει στο ιδιωτικό πάρτι, στο πολυτελές Hearst Mansion του Beverly Hills, αν όλοι δεν υπέγραφαν αυτό το συμφωνητικό.

Όλα αυτά συνέβησαν, γιατί ο νεαρός τραγουδιστής έχει δεχθεί μεγάλο κύμα αρνητικότητας από τον κόσμο για το «κακό παρελθόν» του και προσπαθεί να το ξεπεράσει.

Πρόσφατα δέχθηκε άλλο ένα πλήγμα κατηγορώντας τον ότι πλησίασε μία μελαχρινή κοπέλα λέγοντας της ότι «μπορώ να έχω το τηλέφωνο σου και σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε χτυπήσω!!».

Ο τραγουδιστής δήλωσε στους δημοσιογράφους «Αυτό είναι παράλογο και απολύτως αναληθές. Δεν είπα ποτέ αυτό και δεν θα έκανα κανενός τέτοιου είδους αστείο»

Τελικά ο τραγουδιστής πήγε στο πάρτι και προσπάθησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πρώην του.

Σύμφωνα πάντα με πηγές οι δυο τους κάθισαν δίπλα ο ένας στον άλλο, κρατώντας τα χέρια τους και συνομιλώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα