«Kαι τα αγόρια κλαίνε»: Ένας σπαρακτικός μονόλογος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ζωή του κλόουν Πόγκο που έμεινε στην ιστορία λόγω των φρικτών εγκλημάτων του σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο δημόσιο προφίλ του, μεταφέρθηκε στο σανίδι με το κείμενο του Μιχάλη Παπαδόπουλου να συγκλονίζει θεατές και τις κριτικές να μοιάζουν υπερβολικές για όποιον δεν έχει δει την παράσταση. Το θέατρο «Τσάι στη Σαχάρα» παρουσιάζει την παράσταση «Και τα αγόρια κλαίνε» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και δεν πρέπει να τη χάσει κανείς.

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι

υπόδειγμα Αμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Αν και ομοφυλόφιλος παντρεύεται για να ξεγελάσει την κοινωνία και αποκτά δυο παιδιά. Ο Γκέισι είναι ένας τρυφερός πατέρας, επιτυχημένος επιχειρηματίας και αγαπητός από όλους. Συμμετέχει στα πολιτικά δρώμενα και οργανώνει τακτικά πάρτι όπου μεταμφιέζεται σε κλόουν για να διασκεδάσει τα παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει, ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που δολοφόνησε δεκάδες νεαρά αγόρια.

«Είμαι ένας επιτυχημένος, ευτυχισμένος πατέρας, έτσι όπως το ονειρεύτηκε ο μπαμπάς μου, και το 1965 είναι η χρονιά μου».

Ο Πόγκο κακοποιούνταν από τον πατέρα του στην παιδική του ηλικία και κληρονομεί το «βρώμικο» αυτό στοιχείο που αποφάσισε να τραβήξει κι άλλο. Πλησιάζει νεαρά αγόρια, τα απολαμβάνει και ύστερα τα θάβει στο υπόγειο του σπιτιού του.

«Απόψε είναι μια ξεχωριστή νύχτα , απόψε δεν θα κοιμηθώ μόνος σε ένα κελί , απόψε θα βρεθώ αγκαλιά με τα αγόρια μου , Timothy; Εσύ είσαι; Τ΄ ακούτε ; Είναι τα αγόρια μου που κλαίνε, κλαίνε τα αγόρια μου…».

Μια παράσταση που ταράζει τα συναισθήματα, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του αγαπητού σε όλη την Αμερική Κέισυ «περιμένει» να την παρακολουθήσετε σε ένα από τα πιο ζεστά θέατρα της πόλης. Ο μονόλογος του Μιχάλη Παπαδόπουλου μας παρουσιάζει την κατεστραμμένη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής που καταδικάστηκε σε θάνατο, χωρίς ποτέ να μετανοήσει για τις απάνθρωπες πράξεις του που στοίχισαν τη ζωή σε 33 νέα αγόρια.

Συγγραφέας : Μιχάλης Παπαδόπουλος

Σκηνοθεσία – Σκηνικό : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη : Γωγώ Φάκου

Μουσική επένδυση : Γιώργης Κοντοπόδης

Στο ρόλο του Τζον Κέισυ : Γιώργης Κοντοπόδης

Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, 7 ευρώ ( φοιτητικό ,ανέργων )

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21 : 30

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Τσάι στη Σαχάρα Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τηλέφωνο 2110120936

Το άρθρο «Kαι τα αγόρια κλαίνε»: Ένας σπαρακτικός μονόλογος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα