H Jennifer Lopez ερωτεύθηκε τον Casper γιατί ήταν «γόνιμο έδαφος»

Η 42χρονη τραγουδίστρια, που επίσης είχε παλιότερα σχέσεις με τον Ben Affleck και τον P. Diddy, ξεκίνησε να βγαίνει με τον χορευτή μετά το διαζύγιο της τον Ιούλιο του 2011.

Όπως ισχυρίζεται ο μάνατζέρ της Benny Medina, «ο Casper ήταν γοητευτικός γιατί μπορούσε να της δώσει ό, τι εκείνη ήθελε».

Αναρωτιέται και ο ίδιος: «Γιατί δεν βλέπεις ότι αυτός είναι 24 χρονών και εσύ 42;».

«Το συζητήσαμε και μου είπε: ‘’Δεν είναι η ηλικία, Benny. Είναι ότι μόλις βγήκα από μία σχέση, από την οποία δεν έπαιρνα αυτό που ήθελα. Και είμαι ανοιχτή σε αυτό. Εάν κάποιος αυτή την

στιγμή, με «αγγίξει» κατά κάποιον τρόπο, θα είναι για μένα ένα πολύ γόνιμο έδαφος’’», σημείωσε ο μάνατζέρ της.

Όμως, ο Benny Medina ήλπιζε ότι η τρεις φορές παντρεμένη Jennifer θα έμενε μόνη της για λίγο διάστημα, πριν μπει σε μια καινούργια σχέση.

Μιλώντας στο Vogue εξήγησε: «Αυτό το οποίο ήλπιζα, ήταν ότι θα έδινε χρόνο στον εαυτό της, να γνωρίσει κάποιον φυσιολογικά, αντί να την πολιορκούν παθιασμένοι άντρες. Η ευκολία με την οποία ο πόθος γίνεται σχέση, μερικές φορές δρα αρνητικά στο να δημιουργηθεί μία σοβαρή σχέση».

«Και όταν η Jenny δεσμεύεται σε οτιδήποτε, στην δουλειά της, στην ζωή της, στις σχέσεις της, είναι δοτική 100%», κατέληξε ο Medina.

Keywords
Τυχαία Θέματα