«Enjoy the silence» με τους Depeche Mode (βίντεο)!

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν πώς και πώς οι θαυμαστές των Depeche Mode έφτασε! Σήμερα (Παρασκευή) το γκρουπ θα βρεθεί στο δεύτερο σταθμό της περιοδείας του, την Ελλάδα για να τραγουδήσει με το κοινό τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Enjoy the silence», «Personal Jesus», «Freelove» κτλ.

Οι Ντέιβ Γκάχαν, Μάρτιν Γκορ και Aντι Φλέτσερ θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους και

στη Βόρεια Αμερική. Να σημειωθεί ότι είναι οι πρώτες live εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους «Tour of the Universe» το 2009, όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις και κατάφεραν να σημειώσουν ρεκόρ στις πωλήσεις εισιτηρίων. Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες, με 100 εκατ. πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode πέρασαν μεγάλο μέρος της χρονιάς που μας πέρασε δουλεύοντας το 13ο άλμπουμ τους με τίτλο «Delta Machine».

Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους, το Τελ Αβίβ, 35.000 θαυμαστές τούς αποθέωσαν και ο ισραηλινός Τύπος αναφερόταν σε αυτούς με φράσεις όπως «Άξιζε η αναμονή» και «Ήρθαν για να απαλύνουν τη ψυχή του Ισραήλ».

Η σημερινή συναυλία στη Μαλακάσα θα αρχίσει στις 21:00.


Keywords
Τυχαία Θέματα