Chris Brown: Νικήτρια στην καρδιά του η Rihanna!

Το «ερωτικό τρίγωνο» Chris Brown, Karrueche Tran & Rihanna δεν υφίσταται πλέον. Ο τραγουδιστής με δήλωσή του, ανακοίνωσε τον χωρισμό του με το μοντέλο!

Ο Chris μίλησε στο GossipCop, δίνοντας μία όχι τόσο ξεκάθαρη απάντηση για τον ερωτικό του δεσμό με την πρώην σύντροφό του, Rihanna:

«Αποφάσισα να είμαι μόνος για να αφοσιωθώ στην καριέρα μου. Αγαπώ την Karruece πολύ, αλλά δεν θέλω να την πληγώνω εξαιτίας της φιλίας μου με τη Rihanna. Προτιμώ να είμαι μόνος, ώστε και οι δύο μας να είμαστε χαρούμενοι στην ζωή μας!»

Έλα όμως που πόσταρε και ένα βίντεο που αναφερόταν στον έρωτα του και για τη Rihanna αλλά και για την Karruece, λέγοντας: «Είναι δυνατόν να αγαπάς δύο ανθρώπους ταυτόχρονα; Είμαι στρεσαρισμένος, όταν έχεις μία ιστορία με κάποια και μετά ερωτεύεσαι κάποια άλλη, είναι δύσκολο. Δεν ξέρω εάν είναι δυνατόν για μένα, αλλά έτσι αισθάνομαι!»

Αυτό «πυροδότησε» την απάντηση και των δύο κυριών που σχετίζονται ταυτόχρονα με τον τραγουδιστή.

Σε μήνυμα που έστειλε η Karrueche Tran: «Τι συμβαίνει; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν παίζεις με τα αισθήματα του άλλου. Απλά δεν το κάνεις. Ας συνεχίσουμε την ζωή μας.»

Ενώ από την άλλη η Rihanna, ακόμα πιο «επιθετική» έγραψε: «Κανείς δεν πρέπει να ασχολείται με εμάς. Μόνο εγώ και το «μωρό» μου!»

Αγρίεψαν τα πράγματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα