Aλέξης Τσίπρας: Μπορούμε να ανατρέψουμε μια κυβέρνηση που κλυδωνίζεται

Ολομέτωπη επίθεση στα κόμματα της συγκυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας μιλώντας πριν από λίγο στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και κάλεσε σε πανστρατιά τους βουλευτές  και όλα τα στελέχη του κόμματος  προτάσσοντας την πίστη σε μια μάχη που πρέπει να δοθεί για να σωθεί η χώρα από την οριστική καταστροφή του Μνημονίου.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ούτε ο ίδιος

ούτε  το κόμμα του να φοβηθεί την επίθεση λάσπης και δεν θα επιτρέψουν η πολιτική ζωή να λειτουργήσει με τους δικούς τους όρους, δηλαδή με όρους υποκόσμου, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στάθηκε ιδιαίτερα δε στο αγωνιστικό φρόνημα του λαού που όπως ανέφερε με έμφαση: «Ανέτρεψε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου. Τώρα μπορούμε ακόμα περισσότερα. Απέναντι σε μια ασταθή τρικομματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Που κλυδωνίζεται σε κάθε ονομαστική ψηφοφορία».

Παράλληλα έφερε το παράδειγμα της απόσυρσης του κατάπτυστου, όπως είπε, εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη SIEMENS και την οριακή πλειοψηφία με μόλις με 151 ψήφους στην ψηφοφορία για τα σχέδια ανάπτυξης των λιμανιών όπου τέσσερις κυβερνητικοί βουλευτές καταψήφισαν, πέντε έλειπαν χωρίς σοβαρό λόγο από την ψηφοφορία, ενώ "παρών" ψήφισαν δεκατρείς από τους βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. «Όλες και όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τη καταστροφή. Και θα το κάνουμε» υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Τσίπρας.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα