3ο τουρνουά ρακέτας παραλίας

Στις 28 Ιουλίου, η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας, διοργανώνει στο γήπεδο του Ομίλου Χειμερινών Κολυμβητών «Μπάτης» στην ομώνυμη παραλία του Παλαιού Φαλήρου, το 3ο Τουρνουά Ξυλορακέτας Νότιας Αθήνας.

Η διοργάνωση, που γίνεται με τη συνεργασία του Valetudo Racket και την υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου, είναι ανοιχτή για όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, αλλά και ρακετιστικών δεξιοτήτων. Φιλοδοξία της διοργάνωσης, είναι για τρίτη συνεχόμενη

χρονιά να προσφέρει θέαμα, χαμόγελα και ψυχαγωγία σε ένα κατεξοχήν ρακετιστικό γήπεδο δίπλα στη θάλασσα.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε δυάδες ή τετράδες, επομένως «μπορείτε να πάρετε την παρέα και τον εξοπλισμό σας (ρακέτες και τα μπαλάκια του τένις, καπέλο και αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας) και να έρθετε να μας βρείτε στην παραλία του Μπάτη», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ένας τυχερός ή τυχερή, θα κερδίσει κατόπιν κλήρωσης μια τετραήμερη διαμονή για δύο άτομα, σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι Κορινθίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και βεβαίωση συμμετοχής, ενώ θα δοθούν και αναλυτικά στατιστικά παιχνιδιού - ταχύτερες μπαλιές, αριθμός πτώσεων, και άλλα ενδιαφέροντα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε στο notiostomeasathinas.blogspot.com και να την αποστείλετε στο [email protected] ή στο φαξ 210 9409577 ή να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας τον κ. Λάκη Ζώη στο 6986602022 ή τον κ. Γιώργο Φραγκίσκο στο 2132100151 (10.00-14.00 ως την Παρασκευή). Εφόσον ο προγραμματισμός των παιχνιδιών το επιτρέπει, θα μπορείτε να γραφτείτε και επιτόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα