2ο προσυνέδριο της ΝΔ: Πολύ θερμή υποδοχή στον Κυριάκο (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το 2ο προσυνέδριο της ΝΔ, όπου μέλη και στελέχη του κόμματος τον υποδέχθηκαν θερμά.

Το 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι αφιερωμένο στους νέους. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να παρουσιάσει βασικές πτυχές της συνολικής μεταρρύθμισης που επεξεργάζεται για τη νέα

γενιά.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με ομιλία του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και αντιπροέδρου του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ΝΔ θέλει να μιλήσει για σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και θέλει κάθε συμπολίτης μας και περισσότερο οι νέοι, να δουν τον εαυτό τους μέσα στις θέσεις και στο πρόγραμμα μα».

«Τα πράγματα χειροτέρεψαν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αφού μιλάμε πια για την γενιά των 360 ευρώ», είπε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι «η κατάσταση στην εκπαίδευση πάει από το κακό στο χειρότερο».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου, για θέματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους. Ειδικότερα 18.036 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας για μία ανοιχτή διαδικασία διαλόγου και εξέφρασαν τη γνώμη τους για όσα βασανίζουν κυρίως τη νέα γενιά.

Το άρθρο 2ο προσυνέδριο της ΝΔ: Πολύ θερμή υποδοχή στον Κυριάκο (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα