Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει προπονητής στη Μίλαν!

ΑΘΛΗΤΙΚA

Το 0-0 με την ΑΕΚ έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Βιντσέντζο Μοντέλα, με τον προπονητή της Μίλαν να κινδυνεύει με απόλυση άμεσα.

Ήδη ο ιταλικός Τύπος αποκαλύπτει διάφορα ονόματα σχετικά με τον αντικαταστάτη του, αν τελικά στη Μίλαν πάρουν την απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο πρώην τεχνικός της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα, που είχε περάσει ως παίκτης από τον Παναθηναϊκό το 2000, είναι ένα όνομα που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Ροσονέρι,

ενώ η περίπτωση επιστροφής του Κάρλο Αντσελότι μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί καθώς ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός θέλει να μείνει χωρίς ομάδα ως το τέλος της σεζόν μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σόουζα αρέσει στη διοίκηση της Μίλαν και τη δεδομένη στιγμή ο ιταλικός Τύπος τον τοποθετεί ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Μοντέλα. Επίσης άλλα ονόματα είναι αυτό του νυν προπονητή της Εθνικής Ελβετίας και πρώην της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, του πρώην τεχνικού των Νάπολι, Ίντερ και Γουότφορντ, Βάλτερ Ματσάρι καθώς και των Λοράν Μπλαν και Γκους Χίντινκ.

Πηγή: Sdna

ΜίλανΣόουζαΠαναθηναϊκόςπροπονητήςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα