Δ. Καμπούρη: Πάντα θα έχω δυσκολίες στον έρωτα

09:45 31/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Stars System» της Άσης Μπήλιου, η οποία αποκάλυψε πως  είναι μια καλεσμένη που ήθελε εδώ και καιρό να φιλοξενήσει στην εκπομπή της. Γνωρίζονται από όταν η Δέσποινα ήταν στον Alpha και στην εκπομπή του αγαπημένου της Θέμου Αναστασιάδη. Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα τη θέλουν να χωρίζει με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, αλλά και να μετακομίζει στο πατρικό της σπίτι.
Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις αλλαγές που συνέβησαν σε αυτή την τελευταία χρονιά, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Το ότι έφερα στον κόσμο το παιδί μου, είναι η μεγαλύτερη αλλαγή της ζωής μου και είναι αλλαγή προς το καλό. Νιώθω πολύ καλά από τότε που γέννησα, νιώθω γεμάτη, ολοκληρωμένη, δεν μπορώ να στο εξηγήσω…».

«Θα έλεγα ότι δεν είμαι εύκολη στον έρωτα, δεν είμαι καθόλου εύκολη βασικά. Σίγουρα δεν ερωτεύομαι εύκολα, καθόλου. Νομίζω ότι γενικώς δεν χειρίζομαι σωστά το θέμα «έρωτας». Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια. Δεν είμαι εύκολη σε αυτό το κομμάτι. Βάλε με να δουλεύω από τα πρωί μέχρι το βράδυ, μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά δεν τη φοβάμαι καθόλου» ενώ συνέχισε: «Έχω άριστες φιλικές σχέσεις με αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχω επιλέξει να είναι στη ζωή μου. Τους αγαπώ, τους σέβομαι, τους στηρίζω και θα είναι πάντα κοντά μου. Στο κομμάτι συναίσθημα δυσκολεύομαι πάρα μα πάρα πάρα πολύ. Και δυσκολεύω και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου και το αναγνωρίζω αυτό. Το αναγνωρίζω, είμαι σε καλό δρόμο, το παραδέχομαι. Δεν ξέρω αν θα το λύσω αυτό. Είμαι πλέον αποφασισμένη πως σε αυτό το κομμάτι θα έχω πάντα δυσκολίες». Βέβαια η Άση Μπήλιου όλα τα εξήγησε επαγγελματικά, καθώς η Αφροδίτη της είναι ανάδρομη και πάντα θα έχει δυσκολίες στα αισθηματικά της. Πάντως της τόνισε ότι πάντα θα είναι μια καλή μητέρα και πως θα μπορούσε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Η αλήθεια είναι πως ο Κρόνος στο ζώδιό της θα τη βασανίσει λίγο…

Η συνέντευξή της στο entertv.gr άναψε φωτιές για το διαζύγιό της, πριν το γάμο και τη βάπτιση… Είπε αλήθειες και δεν κρύφτηκε… Για να διαβάσετε τη συνέντευξη πατήσετε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα