Dimitri: Ο Έλληνας σχεδιαστής που λανσάρει μόδα!

09:15 31/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Γεννημένος στην Ιταλία από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα, ο Δημήτρης Παναγιώτου, γνωστός με το όνομα Dimitri, στα 33 του χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της μόδας. Έχει ήδη δουλέψει με τη Vivienne Westwood, την Jil  Sander και τον Hugo Boss, οι δημιουργίες του έχουν φιλοξενηθεί σε όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας και πρόσφατα πήρε μέρος στην

Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου.
Ο Dimitri σπούδασε στη διάσημη σχολή ESMOD, έκανε μεταπτυχιακό στο Μιλάνο και σήμερα ζει στο Νότιο Τιρόλο. Τα ρούχα που σχεδιάζει είναι μακριά, κομψά ,με τονισμένη μέση και έντονα κοψίματα. «Η γυναίκα για την οποία σχεδιάζω είναι θηλυκή, εντυπωσιακή, σέξι και με αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα μεσογειακή, σαν τη Μόνικα Μπελούτσι» εξήγησε ο σχεδιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα « Real». « Θέλω τα ρούχα μου να δείχνουν όμορφα σε κάθε μέγεθος κι αυτό είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου σε κάθε κολεξιόν. Δεν χρειάζεται μια γυναίκα να έχει διαστάσεις μοντέλου για να είναι κομψή.»
Οι δημιουργίες του Dimitri έχουν πάντα ένα ελληνικό στοιχείο : «Οι πιέτες, τα πλισέ, τα ντραπέ, τα ανοίγματα στους ώμους και την πλάτη έχουν ξεκάθαρες επιρροές από την Ελλάδα. Η μούσα μου είναι μια αρχαία Ελληνίδα θεά»

Keywords
Τυχαία Θέματα